DE BOUWTEKENAAR | DE AANLEG 14 | 6733 EN | WEKEROM

Wie is de Bouwtekenaar?

Ik ben Henk-Jan van den Brink. Mijn eerste echte baan was als timmerman op de bouw. In die jaren heb ik veel ervaring op mogen doen aan de praktische kant van de bouw. 

In de daarop volgende jaren heb ik ervaring op gedaan in de montage. Daarbij had ik al lange tijd de droom eens te gaan tekenen, maar de echte stap was nog niet genomen. Medische redenen hebben er toe geleid dat ik toch die weg ben ingeslagen en uiteindelijk heb ik mij om laten scholen tot bouwtechnisch tekenaar.  

Door mijn loopbaan ken ik alle facetten van het vak en neem ik niet letterlijk bouwplannen over, maar denk ik PRAKTISCH mee hoe er zo EFFICIËNT mogelijk gewerkt kan worden. 

Door mijn loopbaan zie ik het belang in van samenwerken. Graag help ik u in uw project en denk ik met u mee bij uw plannen.

Ons doel

Wij willen u helpen zo efficiënt mogelijk te werken tijdens de voorbereidingen van uw klein- of grootschalige bouwproject.

 

Slim werken scheelt tijd en energie!

Ik word elke dag blij van het werk wat ik doen mag, maar heb pas echt een voldaan gevoel als ik de positieve reacties van klanten ontvang; echt een kroon op mijn werk